• https://www.facebook.com/bsgmedya@hotmail.com
  • https://www.twitter.com/bsgmedya@hotmail.com

2017 yılı boyunca bir çok kentte kapalı gişe oynayan oyunlardan 'İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı',adlı oyun Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek..


‘İKİNCİ DERECEDEN
İŞSİZLİK YANIĞI’

15-16 ARALIK’TA ÇORUM’DA




11 Aralık 2017
İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun kapalı gişe oynayan oyunlarından 'İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı', adlı tek kişilik oyun 15-16 Aralık 2017 tarihlerinde Çorum’da izleyicisi ile buluşacak.

Ali Cüneyd Kılcıoğlu’nun yazdığı, Elif Erdal’ın rejisörlüğünü üstlendiği ve Berkay Tulumbacı’nın müthiş performansıyla göz doldurduğu ‘İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı’adlı oyun 15 Aralık 2016 Cuma ve 16 Aralık 2017 Cumartesi günü olmak üzere saat 20.00’de iki kez Çorumlu tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

Dramaturg olarak Günay Ertekin imzası olan oyunun dekor tasarımını ve giysi tasarımını Suzan Erbilgin, ışık tasarımını Akın Yılmaz, yönetmen yardımcılığını ise Dilek Güven yapıyor.

2017 yılı boyunca bir çok kentte kapalı gişe oynayan oyunlardan bir olan 'İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı', Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek oyunun biletleri tam 7.50, öğrenci 4.5 TL’den satışa sunuldu.



OYUNUN KONUSU:

Bir Cumhurbaşkanı, Başbakan’ın kafasına anayasa fırlatırsa, tesadüf bu ya, siz de o gün askerden dönmüş bir üniversite mezunu olarak iş aramaya başlasanız nasıl bir sürecin içinde bulurdunuz kendinizi?
Güzide memleketin insan kaynakları uzmanlarının “modern metotlarla” hazırladığı başvuru-eleme-cevap bekleme badirelerini aşmaya çalışmak bir yandan, eşe dosta, aileye karşı işsiz konumunda olmak öte yandan, kendi başvuru kriterlerinizi tabana vurdurmak ters kroşeden gelirken nasıl olur da sağlıklı, ilkeli, tuttuğunu koparan bir insan olarak kalırsınız?
Ya da kalabilir misiniz?
Durum bu kadar tuhafken doğal olarak yaşananlar da absürt olacaktır.
Hem keyifli, hem de canınızı yakacak bir kara komedi.


(BSGMEDYA/KÜLTÜR)




343 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

BİR KİTAP